info@char-potovanje.com

+386 (0)30 336 333

PON - ČET: 09:00 - 17:00
PET: 09:00 - 15:00

 

Prijava putovanje

Primer: 24.05.2018
Primer: 30.08.1980
 

Strinjam se z obdelavo mojih osebnih podatkov, ki sem jih podal/a ob registraciji z namenom vzpostavljanja stika po elektronski poti. Upravljavec osebnih podatkov je družba Popotniški Klub Čar, Sergeja Mašere 19, 5000 Nova Gorica. Z namenom zagotavljanja storitev na spletnem mestu char-potovanje.com bodo moji osebni podatki lahko posredovani preverjenim pogodbenim obdelovalcem, in sicer v minimalnem obsegu potrebnem za zagotavljanje storitev spletnega mesta char-potovanje.com

Rok hrambe: Vaše osebne podatke bomo hranili do izpolnitve namena, za katerega so bili posredovani oz. do preklica vašega soglasja.

Seznanjen sem, da lahko soglasje kadarkoli prekličem. O preklicu soglasja bom obvestil neposredno upravljavca osebnih podatkov. Zavedam se, da preklic soglasja ne vpliva na zakonitost obdelave, izvedene v skladu s soglasjem pred preklicem.

Vaše pravice

Kot fizična oseba, na katero se nanašajo osebni podatki, imate pravico do dostopa, popravka, pozabe, izbrisa (pravica do pozabe), omejitve obdelave, prenosljivosti osebnih podatkov in ugovora zoper obdelavo, ki temelji na točkah e) ali f) 1. odstavka 6. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov (ang. General Data Protection Regulation, »GDPR«) ali za namene neposrednega trženja.

Seznanjamo vas, da vaše zgoraj navedene pravice niso absolutne. Omejene so z veljavno zakonodajo in jih moramo izpolniti v določenih primerih. V primeru, da želite uveljaviti svoje zgoraj navedene pravice, nas obvestite na naslov Popotniški Klub Čar, Sergeja Mašere 19, 5000 Nova Gorica ali e-naslov info@char-potovanje.com. Na podlagi 77. člena Splošne uredbe o varstvu podatkov imate tudi pravico do pravnega varstva.

Obdelava podatkov temelji na mojem soglasju spodaj (6. člen, 1. odstavek Splošne uredbe o varstvu podatkov). S klikom na gumb »SOGLAŠAM« potrjujem resničnost posredovanih osebnih podatkov in potrjujem, da sem seznanjen/a s svojimi pravicami.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Zadnje vijesti