KDO SMO IN KAM GREMO...

Naš sedež je v Novi Gorici (čeprav sestankujemo v Ljubljani) in ponosni smo, da imamo povečini Primorsko kri. Imamo pozitivno filozofijo, ki jo želimo širiti med vse popotnike. Naši cilji so, da bi nas prepoznavali kot "pozitivce", prave popotnike in seveda dobre organizatorje lepih avanturističnih popotovanj.

Naša potovanja so namenjena vsem mladim po srcu, ki radi potujejo. Ne glede na starost in poklic. Želimo, da bi se popotniške duše družile in s tem razvijali popotniško miselnost med slovenci in tudi ostalimi narodi. z nami lahko potuje vsakdor, ki je popotnik po srcu.

Prepoznavni želimo postati po kvaliteti in čaru naših avantur. Organizirati želimo manj številčne odprave in izbrano ponudbo poti, ker samo na ta način lahko ohranjamo kvaliteto potovanj. Smo specialisti na svojem področju in delali bomo na temu, da bodo potovanja čimbolj avtentična, avanturistična in celovita. Naša ponudba je butična in želimo, da taka tudi ostane. Potovanja bomo vedno dopolnjevali in izboljševali v vašo korist. Vedno odpiramo nove ture kamor ostali ne gredo. Cene želimo ohranjati nizke, potovanja dostopna vsakomur. Programe in itinerarije poti bomo iz leta v leto izboljševali v skladu z željami potnikov. Naša največja želja in cilj je, da bodo avanture, hrana, ljudje in lepota dežel, ki jih obiskujemo ostala v srcu naših potnikov za vedno. Zato se tudi trudimo, da s svojim početjem ne kvarimo odročnih krajev, ki jih obiskujemo. Želimo spodbujati in ohranjati stare kulture in nedotaknjeno divjo naravo, ki žal tako hitro izginjajo.

Brum brum, gremo naprej...:)

Zadnje vijesti