info@char-potovanje.com

+386 (0)30 336 333

PON - ČET: 09:00 - 17:00
PET: 09:00 - 15:00

 

Že od malega so me zanimale druge stvari, ne tisto kar se zgodi vsak dan. In kar počne večina drugih. Rad sem med in z ljudmi, ki imajo radi naravo, popotovanja, raziskovanja, adrenalin, drugačnost, veselje, spontanost in dobro voljo. In to če se le da, vsak dan drugje, v drugih barvah. Novi izzivi, improvizacije, lokalni dogodki, ljudje, fenomeni kultur, lokalna hrana in razne tekoče dobrote in zvarki. Uživam v tegobah raznih prevoznih sredstev, uživam v dežju, vetru predvsem pa soncu in senci, ki sta vir dobrega počutja. No, predvsem v senci.
Rad imam dobro glasbo, v prostem času sem DJ in animator na privat ali javnih dogodkih. V svoji dosedanji karieri sem bil večkrat vodja skupin ljudi, všeč mi je timsko delo in seveda timska odgovornost. Tako mora biti tudi na potovanjih.
Prvi moji koraki popotovanj izvene matere države segajo daleč nazaj, predvsem družinska in službena raziskovanja Italije, Avstrije in Hrvaške. Torej sosede, kaj dlje pa ni bilo ne denarja ne časa.
Prvi pobeg dlje je bil leta 2007 v Turčijo v okolico Istanbula in Burse, potem pa so sledile vse sorte zgodbe, najprej arabske rože Maroko, Egipt, Tunizija, Zahodna Turčija, proti vzhodu sem na razne načine taval po Jordaniji, Tajski, Indoneziji, Indiji, Pakistanu, Združenih Arabskih Emiratih.
Afrika mi je vedno najbolj kul, potoval in doživljal sem Zahodno Saharo, Mavretanijo, Senegal, Gano, Burkino Faso, Tanzanijo in Namibijo. Na severu sem preizkušal svoj adrenalin na Islandiji, Irski in Angliji. Ostalo Evropo sem doživljal po Balkanu do Grčije in na vzhodu ter zahodu – Poljska, Belorusija, Ukrajina, Kanarski otoki in Azori.
Lahko rečem, da me svet vedno pokliče takrat, ko je za to pravi čas in je ko je potrebno, da napolnim baterije sebi in drugim sopotnikom. Isto velja tudi za moj dom, kamor se s potovanj vedno rad vrnem.

Moj moto: Rythm is a Dancer, life is a rythm, na izi in po po pameti s polno skledo dobre volje!


Zadnje vijesti