• Slider 1
 • Slider 2
 • Slider 3
 

OPIS

POROČNO Potovanje Maldivi - OPIS PROGRAMA

Doživite pravi raj na Zemlji in obiščite sanjske Maldive- biser Indijskega oceana.

Maldive organiziramo že veliko let in že precej parov se je odločilo, da si privoščijo poročno potovanje na Maldivih po ugodni ceni. Prav zaradi tega smo se odločili, da pripravimo poseben paket namenjen mladoporočencem, ki želijo uživati na krasnih belih plažah in turkiznem morju ter se hkrati malce bolj razvajati ob romantičnih večerih.

Paket za mladoporočne se razlikujejo od našega klasičnega potovanja po tem, da je več poudarka na romantiki in lepih trenutkih v dvoje. Menimo da so Maldivi idealna destinacija za poročno potovanje, saj imajo vse kar si mladoporočenci želijo na medenih tednih.

Pri ceni smo se maksimalno potrudili, osnovni paket že vključuje veliko po res ugodni ceni. Za bolj zahtevne in petične lahko uredimo tudi bivanje v all inclusive resortu 4 ali 5 zvezdic. Možna je tudi kombinacija lokalnega otoka in resorta, da doživete Maldive v vsem kar ponuja. Na Maldivih je konstantno cca 30 stopinj, primerni so za poročno potovanje čez celo leto.

Bivate na lokalnem otoku, ki je vrhunsko pozicioniran. Prebivalci otoka so krasni. V hotelu vas razvajajo in priznati je treba, da prav paše! Še posebej znajo poskrbeti za mladoporočence, imajo lepo urejen vrst z restavracijo, sobe so izredno lepe in postelje ogromne :-).

V bližini otoka sta dva sand banka (peščene sipine na morju), manta spot, shark spot, turtle spot itd. Za razliko od ostalih otokov, tu ni tako dolgočasno, veliko je aktivnosti in dogajanja. Na otoku je manjša bolnica, zato je tudi za zdravje poskrbljeno. Na otoški peščeni plaži je senca, ležalniki na plaži so brezplačni! Koralni greben je v bližini in snorkljanje je vsak dan novo doživetje.

* POROKA NA MALDIVIH *
Po želji, Vam lahko organiziramo tudi celotno potoko. Poročni obred na plaži po Ugodnih cenah!
* Lep ambient v hotelu z zaprtim vrtom, veliko intimnosti brez drugih gostov
* Lahko zakupite več sob v hotelu (max = 15 sob), imamo tudi družinske sobe
* Poročni obred na plaži ali samotnemu peščenemu otoku
* Banket ali večerja na plaži
* Delno plačilo na destinaciji

* Storitev matičarja ni vključena!
Za več info napiši povprševanje. KLIKNI


PAKET MLADOPOREČENCI

Sestavili smo odličen paket. Ima vsega po malem. 3 obroke in TOP izlete.     
Paket vsebuje:

 • 7× nočitev v deluxe zakonski sobi AC (glej slike)
 • Polni penzion: (zajtrk, kosilo, večerja) + brezplačana pijača ( voda, sok, nescaffe)
 • Nepozabna romantična večerja na plaži 
 • "Snorkeling" safari na 3 lokacijah z ladjo
 • Večerni izlet na sand bank in kopanje ob sončnem zahodu
 • 1x piknik izlet na peščeni otok
 • Izlet snorkljanje na ˝turtle reef-u˝
 • Brezplačna izposoja maske in plavuti za celoten čas bivanja
 • Brezplačna izposoja kajaka/kanuja
 • Letališko asistenco
 • Povratni transfer iz letališča Male
 • Vse davke in takse (tudi zelena taksa)

Cena:  799eur + letalska karta

Za več informacij kliknite zavihek CENA

Poročnemu paketu lahko dodamo kakšen ekstra dan v resortu 4/5* za dodatno razvajanje!


GALERIJE

 

Nastanitev lokalni otok

Nastanitev resort

 


Kje spimo na poti

Za vas smo izbrali enaga bolj atraktivnih otokov. Sicer to ni otok z luksuznimi resorti ampak je lokalni otok, ki pa ima zelo lepe plaže. Na njem je par restavracij in kafičev, bari, trgovine in hoteli. Ponudba hrane je zadovoljiva tudi za tiste, ki izberejo pakete prez kosila in večerje. Otok je odlično izhodišče za raziskovanje bližnjih rajskih kotičkov. Res lepa lokacija. Bivamo v lepem hotelčku, sobe so AC, velike in zelo čiste.
Staff zelo dobro razume, kaj je to poročno potovanje zato vas še dodatno razvajajo.

Po želji uredimo tudi bivanje v resortu 4* ali 5*, in to ugodno! Izbrali smo enega bolj ekskluzivnih otočkov, ki se ponaša s pristnim resortom in krasno naravo. Cene so ugodne in otoka sta med seboj blizu.


Nekaj romantičnih utrinkov iz Maldivov (klikni)

 

 


Zakaj z nami na pot?

* vse stranke vračajo zelo zadovoljne, to nam največ pomeni!
* bogat program in veliko uživanja ter aktivnosti
* najugodnejši dopust na Maldivih
* brez skritih stroškov
* termini odhoda po vaših željah
* odhodi z bližnjih letališč (Ljubljana, Zagreb, Benetke)
* možno doplačilo za sobo tik ob vodi


DETAJLI

O državi

Podnebje
Maldivi se lahko pohvalijo s tropskim podnebjem, za katerega je značilno veliko sonca, temperature pa se skozi celo leto gibljejo okoli 30 stopinj Celzija. Kljub temu pa so tudi Maldivi destinacija, kjer skozi leto pade tudi nekaj dežnih kapelj, in sicer so te najbolj pogoste med mesecema april in oktober, ko je čas jugovzhodnega monsuna, predvsem v obdobju med junijem in avgustom. Dežuje najbolj pogosto ponoči, sicer pa so Maldivi znani kot otočje kjer dež pada v nevihtah, ki so močne, a kratke. Temperature morja se gibljejo med 25 do 28 stopinj, da je poleževanje na plaži še bolj prijetno in ne prevroče, pa poskrbi lahen vetrič, zaradi katerega je tudi vlažnost, ki je približno 70-80 odstotna, zelo znosna. Zaradi poletnih temperatur Maldivi zahtevajo lahkotna poletna oblačila, nepogrešljiva pa je tudi krema proti soncu in sončna očala. Seveda ne smete pozabiti na kopalke, priporočljiva pa je tudi dobra obutev za v vodo, s katero boste lahko varno raziskovali koralne grebene.

Kultura in prebivalstvo
Maldivi so otočje s populacijo okoli 380 tisoč prebivalci, od tega jih malo manj kot tretjina živi na otoku Male, kjer se nehaja prestolnica. Domačini se imenujejo Dhivehin, njihov jezik pa velja za enega izmed najstarejših azijskih jezikov, in sicer gre za tako imenovano maldivščino – Dhivehi. Sicer pa so Maldivi počitniška destinacija, kjer zaradi turistične priljubljenost, večina otočanov razume in govori tudi angleško, v bolj turistično obiskanih predelih pa tudi tuje jezike kot so italijanščina, francoščina ali celo japonščina. Sicer pa je velik pečat na prebivalce Maldivov naredila raznolika kultura, ki že od nekdaj prihaja iz bližnjih destinacij in od obiskovalcev iz celega sveta. Tako so danes Maldivi kraj z zelo pisano in razgibano umetnostjo, kulturo, jezikom, verovanji in tradicijami. Maldivčani se od otoka do otoka razlikujejo tudi po videzu, odvisno od prevladujočega vpliva korenin, ki izvirajo iz arabskega sveta, južne in jugovzhodne Azije ter Afrike.


Maldivi vizum in cepljenja

Za slovenske državljane je potreben vizum, ki se pridobi ob vstopu na Maldive in je brezplačen!. Maldivi so eksotična destinacija kot vse ostale kjer so zaželjeni osnovni higienski ukrepi, kar pomeni pogosto umivanje rok, voda iz steklenic ter previdnost pri uživanju hrane, kot je sveže sadje in zelenjava. Priporočamo zavarovanje z asistenco v tujini.

Katera cepljena so potreba pred obiskom Maldivov pa si lahko preberete tukaj: www.zdravinapot.si
COVID vstopni pogoji: Natančne vstopne pogoje, kot posledica omejitve Koronavirusa najdete tukaj


Kdaj na pot?

Na Maldive se potuje v vseh letnih časih. Visoka sezona (december–maj): SUPER

Najboljše vreme, ki ga boste srečali na Maldivih. Zelo malo dežja, nizka vlažnost in modro nebo predvadujejo v tem času.

Srednja sezona (maj–november): Vreme je malce bolj nestabilno, še vedno pa je lahko precej sončno, saj za vreme ni pravil. V morju je običajno boljša vidljivost.

Marca se začne tudi sezona za surfanje, saj se vetrovi okrepijo. 

CENA

ODHODI:

individualno, po vaših željah, čez celo leto

CENA:

PAKET POROČNO POTOVANJE :  799eur + letalska karta cca 550-600eur

Polet uredimo iz Ljubljane, Benetk, Zagreba ali ostalih bližnjih letališč. Ker se cena poleta dnevno spreminja, nas za točno ceno kontakirajte.

Opcija je tudi 2 otoka. Po želji uredimo bivanje na dveh otokih. To dodatno popestri program.
Poročnemu paketu lahko dodamo kakšen ekstra dan v resortu 4/5* za dodatno razvajanje!

Cena vključuje:

* Aranžma 400€ + letalska karta (organizacijo in pripravo potovanja, mednarodni letalski polet in depozit za hotelske storitve)
* Stroški na poti 399€/480$, ki se jih vplača v hotelu in vključujejeo transfer, izlete, nočitve ter prehrano (skladno s ceno paketa). Stroške na poti se poravna na lokaciji v USD, zato so navedene tudi cene v dolarjih. 

Doplačila:

* Soba tik ob vodi na lokalnem otoku: 30€/nočitev (če je na voljo)
* podaljšanje na lokalnem otoku
* bivanje v resortu
* Napitnine, za ves lokalni staf: 20usd/osebo

 Dodatni izleti ( lahko jih vplačate že ob prijavi)
- enodnevni obisk privat resorta (all inclusive): cca 90eur/osebo + ladjica ( odvisno od števila potnikov)- trenutno ni možno!
- snorkljanje z mantami: 40-50eur/osebo
- izlet na otok Ukulhas: 40-50eur/osebo

Za osebno porabo ( dodatni izleti, spominčki, dodana pijača) svetujemo še cca 200usd na osebo, poleg stroškov na poti.

Storitve izvaja hotel in lokalni vodnik ter so izvedene v angleškem jeziku.

Pošlji povpraševanje


Način plačila:

Ob prijavi se vplača akontacija v višini 100€/osebo, letalska karta ter strošek prijave, ki znaša 10euro/vplačilo. Ostali znesek aranžmaja plačate 1 mesec do odhoda. Strošek prijave je nepovraten. Če odpoveš potovanje, veljajo odpovedni roki, kot navedeno v splošnih pogojih. 60 dni pred potovanjem oziroma pred izstavitvijo računa, lahko vplačani znesek akontacije koristiš na katerikoli naši poti v obdobju enega leta. Več o splošnih pogojih si lahko prebereš tukaj. Če je potovanje odpovedano zaradi premajhnega števila prijav, ti celotno vplačilo seveda vrnemo. Pred odhodom se poravna stroške letalskega poleta, spremstva in priprave potovanja, zavarovanje z asistenco in transferja do letališča. Vse ostalo, se plačuje lokalno, na mestu samem.
Stroški letalske karte v večini niso vračljivi (no ref), pri mednarodnih poletih družbe vračajo le takse, ki so zelo nizke. Zato svetujemo riziko odpovedi.

Destinacije so popotniške in cene se spreminjajo. Lahko pride do manjših odstopanj zaradi spremembe cen ali valut zato mi 100% zagotavljamo le ceno za organizacijo in letalski polet.


VTISI

 

Pozdravljeni,

midva bi se vam rada iskreno zahvalila za najlepših 14 dni v najinem življenju! Najini medeni tedni so bili fantastični. Sploh bivanje na otoku Rasdhoo. Izjemno morava pohvaliti Shallow Lagoon, ker sva se počutila tako domače, sprejeto, varno..tega res nisva pričakovala. Prav tako celotna vaša organizacija, vse podrobne informacije, pomoč ki sva jo res kot novopečena popotnika potrebovala! HVala, hvala hvala!! Ni besed s katerimi bi se lahko zahvalila za vse avanture in res nepozabno potovanje. Vsekakor vas priporočiva vsem prijateljem in znancem. Morda pa se še kdaj odpraviva na kakšno lokacijo pod vašim okriljem, za kakšno obletnico poroke ;)
Hvala še enkrat za vse, od prvega pogovora do danes. Bilo nama je v veselje. Hvala!

 

 


 

FOTKE

Klikni za ogled: