Pri Charu smo odprli novo delovno mesto: TURISTIČNI DELAVEC

Iščemo kandidata/ko za delo v turistični agenciji. Delo obsega sestavljanje aranžmajev, komunikacijo s strankami, delo v Minimax programu (izdajanje in zapiranje računov), delo s turističnimi programi (vsebina). Zelo razgibano in pestro delo, ki zahteva različna znanja. Zahtevane so delovne izkušnje.

Nudimo redno zaposlitev za določen čas. Sprva 1-letna pogodba z možnostjo podaljšanja. Delovni čas je od pon-pet. V petek zaključujemo ob 15-uri. Kandidat prejme svoj osebni prenosni računalnik. 

Pričakovane lastnosti kandidata so pripravljenost za učenje, doslednost, organiziranost, izkušnje z delom v turizmu, osebne izkušnje s potovanji-lahko tudi v lastni režiji, inovativnost, pozitivno naravnanost. Zahtevano je poznavanje MS Office (sploh Excel), znanje angleškega jezika, izkušnje z delom v komerciali, izkušnje v turistični dejavnosti.

Smo turistična agencija, ki že vrsto let trži, organizira in prodaja svoje izlete. Kot mikro podjetje želimo širiti svojo ekipo. Delo se ponuja v Novi Gorici, točneje v Industrijski coni Kromberk. Kot rastoče podjetje iščemo primerne kandidate, ki bi lahko uspešno sooblikovali rast in razvoj podjetja.

Zainteresirani kandidati naj pišejo na gregor@char-potovanje.com

 

 

 

Ultime notizie